Fix napvitorla

Fix napvitorla

Fix napvitorla

A fix napvitorláról akkor beszélünk, amikor a napvitorla úgy van rögzítve, hogy azt sem kézileg, sem motorikusan nem tudjuk feltekerni, összetekerni. Természetesen ez nem azt jelenteni, hogy a felszerelésüket követően nem lehet a fix napvitorlát leszerelni, ez csak azt jelenti, hogy a napvitorla kezeléséhez nem áll rendelkezésre a fent írt kényelmi funkció. (kézi, vagy motoros csörlő)

A fix napvitorla mozgatása a rögzítési pontok ki- és beakasztásával történik. A már kész rendszer esetében ez a munkafolyamat pl. egy négyszög alakú napvitorlánál – nyilván helyszíntől függően- még a laikus számára is csak kb. 5-10 percet vesz igénybe. A fix napvitorla legfőbb előnye a mobil verzióval szemben az hogy, a szélterhelést sokkal jobban bírja, továbbá nem utolsó sorban a kivitelezési költsége sokkal kedvezőbb.

Napvitorláink kivitelezésénél is törekszünk arra, hogy a lehető legtartósabb anyagokat használjuk fel ügyelve, hogy az anyag bírja is a rá nehezedő erőket. Érdemes odafigyelni, hogy melyik, cég milyen anyagokat használ fel a kivitelezés során, mert pl. egy olcsóbb, de gyengébb minőségű anyag hosszabb távon nem biztos, hogy jó megoldás lesz.

Alkalmazási területe igen sokrétű.

Mint feljebb már említettem nem csak otthonát lehet árnyékolni, hanem nagyobb udvarokat, játszótereket is, vendéglők teraszait, de még gépkocsija megóvására is alkalmas a napsugarak vagy jégeső ellen. Mivel könnyen fel-, s leszerelhető akár viheti nyaralására is, hiszen ad hoc jelleggel a laikus számára is könnyen kivitelezhető.

Kérem, nézze meg a képgalériát, valamint az aktuális árlistát és válasszon az igényeinek megfelelően a vitorlák közül, de kérésére természetesen segítünk Önnek megvalósítani álmai árnyékolását is. Díjmenetesen kérhet műszaki rajz, skicc, fotó alapján árajánlatot, melyet pár munkanap alatt elkészítünk Önnek, de a saját tervezés menüpont alatt, akár saját elképzeléseit is elkészítheti.

A napvitorlákkal történő árnyékolás teljes kivitelezését is vállaljuk az ország bármely részén, de lehetőség van postai utánvételre is, a magyar posta hatályos díjmeghatározása alapján.

A napvitorlákat ötféle típusból választhatja ki széláteresztő, kombinált, fix, mobil, vízhatlan, így olyan típusú napvitorlát választhat, ami az Ön számára a legmegfelelőbb.

További Napvitorláink

Napvitorla, naproló, kültéri árnyékolók, forgalmazása és telepítése.